Michèle Boiron revine în România în cadrul unei conferințe pe tema Traumatologiei

 Michèle Boiron

Laboratorul BOIRON se bucură de prezență în 59 de țări. Compania are, de asemenea, birouri în America de Sud, în Africa de Nord şi, de la sfârşitul anului 2015, în Asia de Sud cu deschiderea unei filiale în India. Astăzi, în lume, aproximativ 400.000 de specialişti în sănătate (medici) utilizează homeopatia în practica lor zilnică.

 Michèle Boiron

Michèle Boiron, fiica unuia dintre fondatorii Laboratoarelor BOIRON, a revenit luna aceasta în România. Personalitate cu notorietate internaţională în domeniul farmaceutic, Michèle Boiron a susţinut la sfârşitul săptămânii trecute o conferinţă pe tema „Homeopatie. Dosarele expertului: Traumatologie Generală şi Sportivă ”Tratamentele homeopatice se bucură de o popularitate din ce în ce mai mare în rândul românilor.  În mod firesc, Homeopatia a depăşit barierele care o despărteau de medicina alopată şi a câştigat încrederea atât a pacienţilor cât şi a profesioniştilor din domeniul sănătătii. Graniţa dintre cele două ramuri medicale a devenit permeabilă, pentru că locul homeopatiei este în cadrul medicinei, şi nu “alături” sau “în afara” ei. Ocupând locul care i se cuvine, Homeopatia a intrat astfel în arsenalul terapeutic al medicului şi al farmacistului.  

 Michèle Boiron

Pentru volumul al 6-lea al colecției „Homeopatie. Dosarele Expertului” a fost aleasă de catre Dna. Farmacist Michèle Boiron tema Traumatologiei. Este prezentă în toate etapele vieții și, în numeroase cazuri, homeopatia este folosită ca primă intenţie cu rezultate excelente.

 Michèle Boiron

“Am dorit să vă împărtășim experiența noastră în acest domeniu, tocmai pentru a facilita consilierea dumneavoastră zilnică.  Am solicitat asistența unui medic homeopat, profesor la CEDH (Centre d’Enseignement et du Développement de l’Homéopathie, Franța), care formează medici, doctorul Franck Choffrut. Contribuția lui, esențială, aduce elementele de fiziologie indispensabile pentru cunoștinţele noastre. Colaborarea dintre medic și farmacist este un atu în practica profesională, în beneficiul pacienților. Acesta este scopul principal în calitate de farmacisti de oficină, cel dintâi consilier în domeniul sănătății.” – Michèle Boiron

Laboratoarele BOIRON participă la această acţiune de fond, fiind mereu alături de farmacişti cât şi de public, creând pentru ei şi cu ei, un suport în consiliere, vânzare, formări profesionale ad hoc.

Categorii Lifestyle