Michael Buble renunță la muzică. De ce a luat această decizie

michael buble

Michael Buble, în vârstă de 43 de ani, a decis să renunțe la muzică. Vestea i-a șocat pe fanii artistului, însă motivul pentru care artistul a luat această decizie este unul cât se poate de întemeiat: lupta fiului său de numai cinci ani cu o boală necruțătoare, cancerul la ficat. Diagnosticat cu această boală cumplită la doar trei ani, Noah, acum în vârstă de cinci ani, a căștigat bătălia cu boala și se simte mai bine. Această experiență traumatizantă l-a marcat pe Michael Buble, stabilindu-i alte priorități în viață.

Artistul canadian a declarat că perioada în care a luptat alături de fiul sau pentru a învinge cancerul a fost una extrem de grea şi l-a schimbat pentru totdeauna.

”Pur și simplu vrei să mori. Nici nu știu cum am respirat în perioada aceea. M-am schimbat total, percepția mea despre viață s-a schimbat. Nu cred că pot să duc la capăt această conversație, o să izbucnesc în plâns, iar eu niciodată nu mi-am pierdut controlul în public”, a mărturisit artistul într-un interviu.

Referitor la un posibil comeback, Michael Buble a precizat: “E ultimul meu interviu. Mă retrag. Am făcut albumul perfect şi pot pleca când sunt încă în top”.

Categorii Lifestyle