Met Gala revine anul acesta. Când are loc cel mai mare eveniment dedicat modei

met gala

Met Gala, cel mai așteptat eveniment al anului dedicat modei, revine în 2021, după o pauză de un an, impusă de pandemie.

Ediția de anul acesta a Met Gala va avea loc în data de 13 septembrie, la New York, în spațiul consacrat de la Metropolitan Museum of Art.

Met Gala este evenimentul care celebrează moda și la care iau parte cele mai mari personalități din diverse domenii; modă, muzică, film, artă etc.

met gala
Naomi Campbell

Evenimentul are câte o tematică diferită în fiecare an, impusă de organizatori, publicația Vogue. Vedetele se pregătesc cu luni înainte pentru prezența la evenimentul la care pot fi urmărite cele mai îndrăznețe și inedite costumații, care trebuie să respecte tematica aleasă. Anul acesta, speculațiile pentru rolul de gazde ale evenimentului se îndreaptă către poeta Amanda Gorman (care s-a remarcat la ceremonia de inaugurare a președintelui SUA, Joe Biden) și creatorul de modă Tom Ford.

met gala
Gal Gadot
met gala
Gigi Hadid și Zayn Malik

La ultima ediție Met Gala, desfășurată în 2019, una dintre aparițiile inedite a foste cea a lui Lady Gaga, care a purtat o ținută descompusă pas cu pas pe covorul roșu. Tematica de acum doi ani a fost Camp: Notes on Fashion și a pus la încercare imaginația creatorilor de modă și a stiliștilor pentru cele mai reușite ținute prezentate de vedetele care le-au purtat. În mod tradițional, Met Gala avea loc în luna mai a fiecărui an, dar în 2021, aceasta a fost decalată cu patru luni din cauza pandemiei.

Categorii Lifestyle