Mesajul emoționant al Prințului Harry de ziua soției lui, Meghan

harry meghan aniversare

Ducesa de Sussex, Meghan Markle, a împlinit pe 4 august 38 de ani, ocazie cu care soțul ei, Prințul Harry, i-a făcut o urare publică pe Instagram, plină de încărcătură emoțională. ”La mulți ani minunatei mele soții. Îți mulțumesc că mi te-ai alăturat în această aventură! Cu dragoste, H”, a scris Harry.

Se pare că Ducii de Sussex au petrecut aniversarea în Balmoral, Scoția, alături de Regina Elisabeta aII-a și de fiul lor de trei luni, Archie. Invitația Reginei către Meghan de a-și petrece ziua de naștere la castelul Balmoral este o mare onoare, mai ales că reședința din Scoția a Familiei Regale este preferata monarhului.

Citește și: 10 vedete care sunt înrudite cu Familia Regală britanică

Meghan nu a vrut să aibă o mare petrecere de ziua ei, mai ales după ce a primit numeroase critici după ce a organizat petrecerea de dinainte de naștere la New York, alături de prietenele ei, printre care s-au numărat Serena Williams și Jessica Mulrooney, stilist. Cu ocazia acestui baby shower, Meghan, pe atunci viitoare mamă, nu a facut nicio economie – a stat la un hotel scump, a luat masa la restaurante exclusiviste și a primit cadouri scumpe, ceea e a atras comentarii acide legate de stilul opulent în care a petrecut.

Citește și: Motivul pentru care Prințul Harry și Ducesa Meghan nu mai urmăresc pe nimeni pe Instagram

Foto: Hepta

Categorii Lifestyle