Mergi la mare? Iată unde să faci shopping!

hepta_2460591

Pleci la mare? Dacă treci prin Mamaia, nu rata cea mai nouă destinație de shopping!

Designers Signature este localizat în incinta Hotel Iaki Mamaia și se adresează nu doar clienților hotelului, cât și turiștilor stațiunii.

Designers Store este un concept store al designerilor români, creatori de frumos, care îmbină elementele tradiționale cu cele moderne, pentru a duce mai departe spriritul creator autohton, caracterizat de design contemporan, calitate și artă.

În cadrul magazinului expun Izabela Mandoiu – designer vestimentar, The 5th Element – designer de accesorii (poșete și încălțări) și Porphyras – design și pictură pe porțelan.

Izabela Mandoiu este un designer român care creează haine cu motive și simboluri tradiționale, adaptând stilul popular cerințelor moderniste. Izabela este de părere că designul contemporan este într-o expansiune îmbucurătoare. Creativitatea își are de regulă rădăcinile în tradițional, dar este pliată pe tendințele actuale. Creațiile ei cu influențe populare reînvie spiritul patriotic într-o maniera stylish și actuală.

The 5th Element este un brand premium românesc de pantofi și genți , toate piesele fiind custom made. Accesoriile sunt realizate din peste 100 de tipuri de piei naturale, imprimate, lăcuite, texturate sau exotice.

Porphyras are ca slogan „Art is closer than you think”, oferind tuturor șansa de a se apropia de o mică formă de artă și demonstrează că nu este necesar să fii bogat sau să ai studii în domeniu pentru a aprecia un obiect fin, frumos și util. Cu alte cuvinte, Porphyras înseamnă „Artă la cană”. Se lucrează cu migală și pasiune atât în crearea unei cești, cât și pentru un set complet, ce pot fi suvenirul ideal de pe litoral.

Foto: hepta.ro