Mercur retrograd – Cel mai înspăimântător lucru la sărbătoarea de Halloween 2019

halloween mercur retrograd

Nu fantomele, nici filmele horror și nici casele bântuite nu sunt cel mai înspăimântător lucru la sărbătoarea de Halloween de anul acesta, ci faptul că Mercur e din nou retorgrad începând chiar cu data de 31 octombrie. În termeni astrologici, acest lucru înseamnă că tehnologia, comunicarea, finanțele o iau razna. Iar faptul că Mercur retrograd pică în zodia Scorpionului face acest lucru să fie cu atât mai nefast.

Totuși, chiar dacă toate manifestările de ordin comercial, care țin de comunicații și de autoexprimare se mișcă mai greoi, nu trebuie să disperăm, ne liniștesc astrologii. Domeniile și situațiile care suferă sincope ne pot oferi lecții din care putem învăța si care ne pot face să vedem mai clar lucrurile.

Așteaptă-te să primești mesaje de la un fost iubit, dar… numai ca acesta să închidă definitiv ușa unei relații. Chiar dacă e greu, acum dispunem de puterea de a ne vindeca de trecut prin limpezirea unor situații care ne-au făcut să ne frământăm până acum.

Mercur retrograd poate produce agitație și în privința banilor, așa că trebuie să acordăm o atenție deosebită conturilor din bancă. Datoriile ne vor da dureri de cap, așa că ar fi oportun să discutăm cu specialiști care să ne ajute să ne punem ordine în finanțe. De asemenea, pot apărea obstacole și întârzieri în privința călătoriilor.

Astrologii ne sfătuiesc, de asemenea, să nu ne pripim în a trage concluzii. Chiar dacă tentația e mare, e bine ca, mai întâi să avem o imagine de ansamblu asupra unei situații, înainte să luam o decizie anume, bazată doar pe o piesă din puzzle. Perioada retrogradă e numai bună pentru contemplare, pentru evaluare, pentru reflecție asupra ideilor, a planurilor, a atitudinilor și a prieteniilor. Mercur retorgrad poate fi o perioadă de dezvoltare, de schimbare în bine. În loc să ne chinuim să ne dăm seama despre intențiile celorlalți, e mai bine să impunem limite sănătoase. În loc sa plătim polițe, mai bine ne vedem de propria noastră bunăstare. Mercur retrogard e un test de maturitate emoțională, o ocazie bună de a îndrepta lucrurile, mai ales când crezi că toate îți merg pe dos.

Un alt punct sensibil în parcursul retorgrad este data de 11 noiembrie, când Mercur intră în Scorpion, moment ce aduce claritate. Cea mai bună modalitate de a face față acestei energii e să ne lăsăm în voia sorții și să fim deschisi la schimbare, pe parcurs ce dispunem de noi informații. Scorpionul e un semn de apă, așa că așteptați-vă la momente emoționale, de intensitate maximă. Totuși, odată ce se calmează spiritele, lucrurile se așază, revin la normal, iar rezultatele vor fi pozitive și pe termen lung.

Photo by Giorgio Trovato on Unsplash

Categorii Lifestyle