VIDEO: Trend Challenge- Accesorii cool la Meli Melo Exclusive

TREND CHALLENGE – LIVE de la MELI MELO exclusive, #MeliMelo

Posted by A List Magazine on 16 Februarie 2018

Împreună cu Dana am mers la Meli Melo Exclusive din Băneasa pentru a vedea noua colecție de accesorii și pentru a va spune ce este bun-de-cumpărat chiar acum! Pentru că orice emisiune este un challenge, ne-am propus să păstrăm o ținută de bază pe care să o ducem de la birou până la o ieșire în oraș seară și apoi în weekend doar cu ajutorul accesoriilor. Nu a fost ușor, desigur, dar ce challenge este simplu? Însă dacă ești în mijlocul unui magazin de accesorii, să recunoaștem, nu e nici foarte greu, mai ales la Meli Melo care are absolut orice îți poți dori în materie de bijuterii, dar și genți, pantofi, chiar și haine!

Eu am avut o ținută de bază simplă- niște pantaloni înflorați din colecția Meli Melo și un tricou negru la care am adăugat diferite topuri în funcție de momentul zilei. Pentru seară am purtat un halat într-un print similar cu cel al pantalonilor, pentru ținuta de zi cu zi am ales o parka verde deschis iar pentru weekend o jachetă din tricot, totul accesorizat cât mai mult. De la accesorii cu perle până la cercei cu sidef în forme geometrice, până la brățări simple și subțiri din aur, am încercat să dau tonul ținutei folosindu-mă exclusiv de accesorii.

Dana a plecat la drum cu o ținută simplă: o cămașă, un sacou și o pereche de jeans, pe care a transformat-o folosind accesoriile din Meli Melo într-o ținută de seară, una de birou și una de weekend. Ea a folosit gențile ca element central, astfel încât a reușit să facă fiecare ținută practică și interesantă în același timp.

Puteți găsit toate accesoriile purtate de noi asatzi la Meli Melo Exclusive din Bănesa, dar și online!

Categorii Video