Melania Trump la 50 de ani – Viața unei prime-doamne atipice

First Lady Melania Trump

Melania Trump a împlinit pe 26 aprilie 50 de ani și a avut parte de o aniversare discretă, dat fiind faptul că Statele Unite sunt lovite din plin de criza cauzată de Coronavirus.

Prima doamnă, al cărui nume de cod este FLOTUS, și-a sărbătorit ziua de naștere la Casa Albă, cum era de așteptat, alături de soțul ei, Președintele Donald Trump, și de fiul lor în vârstă de 14 ani, Barron. Prima doamnă a primit numeroase felicitări transmise prin intermediul social-media din partea diverșilor oficiali de la Washington, iar printre primii care care au felicitat-o cu ocazia atingerii a jumătate de veac au fost reprezentanții Ambasadei Sloveniei la Washington, conaționalii Melaniei Trump, născută la Novo Mesto, în fosta Iugoslavie.

First Lady Melania Trump

”Ambasada Sloveniei din SUA transmite cele mai bune urări Melaniei Trump cu ocazia aniversării și speră că aceasta va continua să reprezinte la fel de bine în continuare interesele copiilor”, a transmis corpul diplomatic al țării din care provine Melania Trump, făcând referire directă la cauzele inițiate de prima doamnă în combaterea cyber-bullying-ului printre copii.

Și președintele Donald Trump a ținut să facă publice felicitările către soția sa, astfel că acesta a scris un mesaj pe Twitter în care spune: ”La mulți ani Melaniei, o primă-doamnă minunată”.

Melania Trump e un fost model de succes. Ea și-a început cariera la doar 16 ani și a colaborat cu mai multe case de modă de la Paris și Milano. În 1999 l-a întâlnit pe Donald Trump, cu care s-a căsătorit în 2005, iar un an mai târziu a venit pe lume singurul lor copil, Barron. A devenit prima-doamnă a Statelor Unite ale Americii în 2016, odată cu câștigarea alegerilor prezidențiale de către Donald Trump.

Spre deosebire de celelalte prime doamne din istoria SUA, Melania a hotărât să aibă o implicare minimă în viața publică. Odată cu izbuncirea pandemiei de Coronavirus, Melania a simțit nevoia să devină mai vocală, mai ales pe platformele de social media, și a transmis mai multe mesaje de încurajare către poporul american și s-a implicat în strângerea de ajutoare pentru cei aflați în nevoie.

First Lady Melania Trump

Donald Trump, Melania și fiul lor, Barron 

Melania Trump are o rutină bine pusă la punct și, chiar dacă angajamentele ei publice nu sunt numeroase, programul este încărcat de tot felul de alte obligații.

Astfel, înainte de izbucnirea pandemiei, iată cum arăta programul primei doamne. Melania se trezea în fiecare dimineață la ora 5.30, la fel ca și președintele, cu care nu împarte același dormitor. Apoi își pregătea fiul pentru școală – îi făcea micul dejun, se asigura că acesta ghizodanul făcut și-i pregătea și pachețelul pentru prânz. ÎI ajuta la lecții și lua parte la diverse ședințe cu părinții sau la alte întâlniri la care era solicitată de școala copilului.

Cât timp fiul ei era la școală, Melania obișnuia să faca sport – pilates, tenis sau pur și simplu plimbări lungi, iar din alimentația ei făceau și fac parte cel puțin șapte porții de fructe pe zi. Micul dejun al primei doamne constă în fulgi de ovăz cu lapte sau un smoothie, iar printre plăcerile ei vinovate se numără ciocolata, înghețata și sucurile acidulate (dietetice).

Foto: Hepta

Categorii Lifestyle