Meghan și Harry returnează cadourile de nuntă?

Prințul Harry și Meghan Markle și-au oficializat căsătoria pe data de 19 mai la capela St. George de pe domeniul Castelului Windsor. Conform presei din Marea Britanie, cuplul a primit un număr copleșitor de cadouri (era de așteptat), însă se speculează faptul că multe dintre ele vor fi returnate.

Știm deja că Familia Regală are un întreg set de reguli stricte și protocoale care trebuie respectate, la fel cum știm că Meghan Markle se mai abate uneori de la aceste reguli. Pe langă îndatoririle publice, atât Regina, cât și membrii Familiei Regale trebuie să respecte numeroase reguli mai mult sau mai puțin comode. Dar hai să aflăm totuși de ce sunt nevoiți Prințul Harry și Ducesa de Sussex să returneze cadourile primite atât de la companii, cât și de la persoane fizice.

”Cadourile oferite de persoane particulare care trăiesc în Marea Britanie, dar care nu sunt cunoscute personal de către membrii Familiei Regale, ar trebui respinse în cazul în care există preocupări legate de cel care a trimis darul sau motivele donatorului, ori darul insusi”, se arată în protocolul Casei Regale. Așadar, este vorba de încă o regulă a Familiei Regale, de a înapoia cadourile provenite de la persoanele care nu sunt în legătură directă cu Casa Regală.

Foto: Hepta.ro

Categorii Lifestyle