Meghan și Harry nu vor petrece Crăciunul cu Familia Regală

meghan harry craciun

Ducii de Sussex – Meghan Markle și Prințul Harry au luat decizia radicală de a nu petrece Crăciunul cu Familia Regală de la reședința din Sandringham.

În schimb, cei doi, împreună cu fiul lor de șase luni, Archie, vor petrece Sărbătorile de iarnă alături de Doria Ragland, mama lui Meghan, într-o destinație necunoscută încă, cel mai probabil în Statele Unite. Prințul Harry nu a lipsit de la niciun Crăciun alături de bunica lui, Regina Elisabeta a II a a Marii Britanii, cu excepția anului 2012, când era detașat în Afganistan.

meghan harry craciun

Meghan și Harry, la slujba de Crăciun de la Sandringham din 2017 

Decizia lui Harry și a lui Meghan doi nu face decât să dea și mai multă apă la moară zvonurilor conform cărora există o ruptură adâncă în relația lor cu restul Familiei Regale și mai ales cu Ducii De Cambridge, Prințul William și Kate Middleton. În plus, presa britanică notează faptul că acesta ar putea fi unul dintre ultimele Crăciunuri pe care Prințul Harry ar putea să le petreacă alături de bunicul lui, Prințul Consort Philip, care împlinește la anul 99 de ani și nu se află într-o stare bună de sănătate.

Ducii de Sussex vor petrece și Sărbătoarea Recunoștinței alături de mama lui Meghan, în California.

sandringham

Castelul Sandringham din Norfolk 

Familia Regala Britanica își petrece Crăciunul în mod tradițional la castelul Sandringham din Norfolk încă din 1988, de când reședința a fost renovată. Aici, membrii Familie Regale așază cadourile sub brad în Ajun, iar acestea sunt deschise la ceaiul de după-amiază.

Intrarea lui Meghan în Familia Regală s-a petrecut tot la Sandringham, în urmă cu doi ani, când toți membrii au luat parte la tradițională slujbă de Crăciun de la biserica Sf. Maria Magdalena, care datează din secolul al XVI-lea.

regina elisabeta craciun

Regina Elisabeta a II a, la Palatul Buckingham, în 2017, cu ocazia înregistrării mesajului de Crăciun  

Tradiția Regală presupune ca Regina să ofere cadouri întregului personal de la Casa Regală – Palatul Buckingham și Castelul Windsor. De asemenea, Regina ofera bani fundațiilor de caritate din Windsor cu ocazia fiecărui Crăciun și donează brazi Catedralei Westminster, Catedralei Sf. Paul și Sf. Giles și către Canongate Kirk din Edinburgh. Bisericile și școlile din Sandringham primesc, de asemenea, brazi de Crăciun din partea Majestății Sale.

Foto: Hepta, ©Stephen Daniels/Alpha Press

Categorii Lifestyle