Meghan Markle vrea să nască acasă

meghan nastere acasa

Meghan Markle plănuiește să aducă pe lume cel de-al doilea copil, o fetiță, acasă, la reședința din Santa Barbara.

Meghan Markle și Prințul Harry vor deveni pentru a doua oară părinți la vară, când se va naște fetița lor. Cei doi mai au un fiu, Archie, care va împlini în luna mai doi ani. Surse dina apropierea cuplului susțin că viitoarea mamă vrea să nască acasă de această dată, la reședința din Montecito, Santa Barbara. Ducesa, care va împlini în august 40 de ani, nu se teme de riscurile unei nașteri acasă și a luat în calcul această variantă și la nașterea lui Archie, asistată de o moașă, dar, până la urmă, băiețelul venit pe lume la Maternitatea Portland, din Londra.

meghan nastere acasa

Fiica Ducilor de Sussex va fi primul vlăstar regal al monarhiei britanice care se naște pe teritoriul Statelor Unite.

În cazul în care vor apărea complicații la naștere, Spitalul Cottage din Santa Barbara e în apropiere de casa ducilor, iar instituția a fost votată drept unul dintre cele mai bune spitale din America. ”Nu se știe dacă Meghan și Harry vor oferi detalii despre și după naștere, acum că sunt ”cetățeni privați”și că nu mai trebuie să urmeze protocolul regal”, a adăugat o sursă citată de presa americană.

meghan nastere acasa

Meghan și Harry au mai lăsat să se înțeleagă în infamul interviu acordat lui Oprah Winfrey în urmă cu câteva săptămâni că se vor opri aici cu numărul de copii. ”O să avem o fată, ce ne mai putem dori de-acum? Acum avem familia completă. Suntem noi patru și doi câini și e minunat așa”, a spus Prințul Harry.

Foto: Hepta

Categorii Lifestyle