Meghan Markle vorbește pentru prima oară despre căsnicia cu Prințul Harry

După cum știm cu toții pe 19 mai a avut loc nunta regală dintre Prințul Harry și Meghan Markle, iar de atunci, cu o mică pauză în care cei doi au fost în luna de miere, viețiel lor au început să se desfășoare mai mult sau mai puțin în lumina reflectoarelor. Dar ce se întâmplă când cei doi sunt acasă, acolo unde n-au ce căuta camerele de luat vederi ori de fotografiat?

De curând, mai exact pe parcursul primului ei angajament ca membră a familiei regală, în prima sa călătorie alături de Regină, Meghan Markle a făcut prima declarație despre viața sa alături de Prințul Harry.

Conform reviste People, Meghan a avut un mic schimb de replici cu o fană a familiei regale, care a întrebat-o cum e noua ei viață. „E minunată. Mă bucur din plin de ea“, a răspuns Ducesa. Fana familiei regale, Sharon Briscoe în vârstă de 61 de ani, a continuan discuția și a rugat-o să-i transmită toate cele bune Prințului Harry. „Așa voi face. Înseamnă foarte mult pentru noi. E cel mai bun soț din lume“, a completat Meghan.

Foto: hepta.ro

Categorii Lifestyle