Meghan Markle, vocea unui documentar despre elefanți

meghan markle
.

Meghan Markle se rupe ușor, ușor de stigmatul regal și revine la meseria care a consacrat-o, aceea din domeniul artistic. Astfel, Ducesa de Sussex își împrumută vocea unui documentar Disney , intitulat Elephants, care va fi difuzat pe canalul de streaming Disney+ începând cu 3 aprilie.

Producția și înregistrarea vocii lui Meghan a avut loc astă-toamnă, la Londra, înainte ca vestea ruperii ei și a Prințului Harry de Familia Regală să înceapă să prindă contur.

Participarea lui Meghan Markle la acest documentar se înscrie în prioritățile fostului Cuplu Regal, care a decis să se implice mai mult și în cauze caritabile. Meghan și Prințul Harry au întreprins o călătorie în Btswana la începutul relației lor, în 2017, pentru a-l ajuta pe Dr Mike Chase în activitatea lui pentru Elephants Without Borders, lucru ce i-a înlesnit lui Meghan participarea ei la documentarul Disney.

Totuși, angajamentul lui Meghan poate fi pus și pe seama intervenției soțului ei pe lângă mai-marii Disney.  Astă-vară, la premiera producției Disney – The Lion King, Prințul Harry a fost surprins promovând-o pe Meghan în fața fostului CEO Disney Bob Iger, pe care l-a rugat s-o aibă în vedere pentru eventuale colaborări, inclusiv folosirea vocii ei în diverse producții. ”Știți, face și voiceover-uri”, este un crâmpei surprins de camerele de înregistrare din conversația lui Harry cu Iger.

Prințul Harry este implicat de multă vreme în cauze care sprijină animalele sălbatice. Este președintele Asociației Afrrican Parks și patronează Conservarea rinocerilor din Botswana, țară pe care nepotul Reginei o consideră o a doua lui casă.

Foto: Hepta

Categorii Lifestyle