Meghan Markle va purta două rochii de mireasă?

Nunta anului se apropie, iar detaliile cu privire la organizare, invitați și, bineînțeles, ținutele celor doi miri devin din ce în ce mai amănunțite. Zilele acestea se fac dezbateri în legătură cu rochia – sau rochiile – pe care le va purta Meghan Markle la marele eveniment.

Conform ultimelor noutăți, Meghan Markle se pare că va avea două rochii de mireasă – o rochie tradițională pentru recepție și pentru ceremonia religioasă și una sofisticată și glamouroasă pentru petrecere.

„Planul este ca ea să se schimbe după ceremonie, astfel încât, la petrecere, să poarte o rochie fermecătoare și mai puțin restrictivă. Meghan e nerăbdătoare să-i surprindă pe toți, în special pe Harry. Rochia de mireasă în sine va fi tradițională și elegantă. Se vorbește despre dantele și mâneci, iar Meghan lucrează îndeaproape cu designerul care a fost jurat să păstreze secretul“, a declarat o sursă pentru Vanity Fair.

De asemenea, publicația a scris că Meghan Markle e asistată și de stilista specializată în nunți, Jessica Mulroney, și că nu dorește să afle cineva vreo informație despre rochie pânâ în momentul când aceasta va păși afară din mașină, în fața Capelei St. George din Londra.

Foto: hepta.ro

Categorii Lifestyle