Meghan Markle și Prințul Harry vor să realizeze un show tv pe teme socio-politice ”fierbinți”

meghan harry show issue

Meghan Markle și Prințul Harry se lansează în industria de televiziune și plănuiesc să realizeze un show pe teme sociale sensibile, precum rasismul, feminismul sau inegalitatea dintre sexe

Chiar dacă cei doi vor avea apariții regulate în noua lor producție, emisiunea nu va fi despre cuplul regal, iar Meghan și Harry nu vor fi în centrul atenției. Emisiunea se va concentra pe teme actuale, fierbinți, cu tema socio-politică, precum emanciparea femeii sau inegalitatea rasială. Deja proiectul ducilor de Sussex a intrat în atenția marilor televiziuni, precum NBC Universal, al cărei președinte, Bonnie Hammer, este o mai veche cunoștință de-a lui Meghan, de când aceasta juca în serialul Suits.

meghan harry

Noul proiect al ducilor de Sussex datează din iunie, iar cei doi vor juca rolul de producători. Acesta nu e primul demers de acest fel al fostului cuplu regal, proaspăt mutat în Santa Barbara. În luna aprilie a acestui an, Meghan a apărut ca voiceover în documentarul Elephants, de pe Disney+, iar acum, alături de Prințul Harry, relizează documentare pe diverse teme, de la schimbările climatice la sănătatea mentală, prin propria lor companie de producție de televiziune.

Cuplul Meghan-Harry se implică activ în diverse proiecte sociale caritabile, derulate mai ales de când a izbucnit pandemia de Coronavirus. Până la explozia virusului în întreaga lume, Meghan și Harry își neteziseră drumul către particparea la eveimente high-class, unde ar fi perceput tarife de până la un milion de dolari pe apariție și discurs.

Foto: Hepta

Categorii Lifestyle