Meghan Markle și Prințul Harry vor acorda o serie de premii onorifice cauzelor sociale preferate

meghan markle printul harry

Ducii de Sussex, Meghan Markle și Prințul Harry vor acorda o serie de premii prsoanelor și instituțiilor care s-au afirmat în diverse domenii anul acesta- educație, știință, literatură, protejarea mediului, sănătate, echitate socială, promovarea tinerilor etc – domenii susținute puternic de cei doi.

Premiile ducilor vor rivaliza cu cele oferite de Regina Elizabeta a II-a și vor fi derulate prin fundația or, Archewell.

Inițiativa lor seamănă cu distincțiile oferite de Regină, scrie presa britanică. Ducii de Sussex, care locuiesc în prezent în Montecito, Santa Barbara, SUA, au înaintat cererea pentru ca premiile oferite de ei să fie recunoscute în mod oficial și vor să aibă propriile lor recunoașteri, pe lângă regină, care acordă de doua ori pe ani distincții diverselor persoane care s-au remarcat prin intițiative sociale deosebite.

meghan markle printul harry premii

Această serie de premii este una dintre primele ințiative derulate de Ducii de Sussex prin fundația lor, Achewell, lansată în luna martie a acestui an și primul demers făcut de cei doi după destăinuirea emoționanată a lui Meghan Markle de acum câteva săptămâni, în care a povestit despre cum a pierdut o sarcină astă-vară.

Foto: Hepta

Categorii Lifestyle