Meghan Markle și Prințul Harry, vizită emoționantă la mormântul Prințesei Diana

meghan markle printul harry

Pe 31 august se împlinesc 22 de ani de la moartea tragică, într-un accident de mașină, a Prințesei Diana. Meghan Markle va merge pentru prima dată la mormântul răposatei ei soacre din Althorp, Northhamptonshire, alături de Prințul Harry, care n-a mai vizitat locul de veci al mamei lui din 2017, când a participat la o slujbă de comemorare.

Althorp este reședinta familiei Spencer, din care provenea Diana –și se află pe o insulă accesibilă doar cu barca.

prințesa diana

Prințul Harry a vorbit de câteva ori despre faptul că și-ar fi dorit ca mama lui s-o cunoască pe Meghan, iar vizita va fi cu atât mai emoționantă cu cât alături de Ducii de Sussex va fi și Archie, fiul lor în vârstă de trei luni. Prințul Harry și Prințul William obișnuiau să viziteze mormântul mamei lor de cel puțin două ori pe an: pe 1 iulie, ziua de naștere a Prințesei Diana și pe 31 august, data când aceasta s-a stins. Harry a menținut o legătură strânsă cu familia mamei lui  – cu surorile acesteia,  Lady Sarah McCorquodale și cu Lady Jane Fellowes, care au luat parte la fotografia de familie făcută cu ocazia botezului lui Archie de luna trecută.

Când a cerut-o în căsătorie pe Meghan Markle, Prințul Harry i-a oferit viitoarei lui soții un inel de logodnă care i-a aparținut mamei lui, un inel cu două diamante.

Prințesa Diana a murit pe 31 august 1997 la Paris, la spital, după ce mașina în care  se afala alături de iubiul ei, milionarul Dodi Fayed, s-a izbit de pereții unui tunel. Accidentul s-a produs din vina șoferului, Henri Paul, care se afla sub influența unor medicamente puternice. Singurul supraviețuitor din mașină a fost bodyguardul celor doi, Trevor Reese-Jones.

Foto: Hepta

Categorii Lifestyle