Meghan Markle și Prințul Harry se pregătesc să devină părinți

Vești minunate pentru Casa Regală a Marii Britanii! După ce în weekend a avut loc nunta Prințesei Eugenie (fiica Prințului Andrew, al treilea fiu al Reginei Elisabeta a II-a) și a lui Jack Brooksbank, la capela St. George de la Windsor, acum familia regală are un nou motiv de sărbătoare.

Meghan Markle și Prințul Harry se pregătesc să devină părinți pentru prima dată, anunțul fiind făcut în urmă cu puțin timp de Palatul Kensington. Vestea cea mare vine la cinci luni de la nunta celor doi, unul dintre cele mai urmărite evenimente regale din ultimii ani. Bebelușul acestora este așteptat în primăvara anului viitor.

În momentul de față, Prințul Harry și Meghan Markle, Duce și Ducesă de Sussex, se află în Australia, în primul lor tur în calitate de soț și soție. Harry a fost numit de curând Ambasador al Tineretului din Commonwealth și va petrece aproximativ două săptămâni în Australia, unde se va întâlni cu autoritățile locale și cu oamenii de rând pentru a discuta despre diferite proiecte educaționale.

El și Meghan vor ajunge în cadrul acestui turneu regal și în Noua Zeelandă, Fiji și Tonga.

Foto: hepta.ro

Categorii Lifestyle