Meghan Markle și Prințul Harry renunță definitiv la social media

meghan markle printul harry social media

Ducii de Sussex Meghan Markle și Prințul Harry au anunțat că renunță la toate conturile lor de social media din cauza ostilității cu care au fost tratați pe platformele online până acum.

După ce s-au retras în urmă cu un an din Casa Regala britanică și după ce au renunțat la o mulțime de privilegii care veneau odată cu acest statut, inclusiv contul lor oficial de Instagram, SussexRoyal, unde aveau peste 10 milioane de urmăritori, Meghan și Harry nu mai intenționează să întrețină noi conturi pe cele mai populare rețele sociale. Deziluzia provocată de valul de ură primit prin intermediul acestor canale i-a determinat pe cei doi să-și reevalueze prioritățile, iar social media nu se mai află pe lista lor. Astfel, Meghan și Harry nu vor crea conturi noi pe Instagram pentru fundația lor, Archewell, și nici conturi personale.

meghan markle printul harry social media

Meghan Markle a menționat adesea că a făcut față cu greu trollingului online și că a fost copleșită  fiind cea mai ponegrită personalitate pe platformele online în 2019. ”Mi s-a spus că, în 2019, am fost cea mai trollată persoană din lume, iar urmările de ordin metal și emoțional ale acestui lucru sunt adânci”, a subliniat Meghan Markle.

Cuplul format din Meghan si Harry poate supraviețui foarte bine și fără social media, iar dovadă stau contractele mai mult decât avantajoase încheiate anul trecut cu Netflix și cu Spotify, în urma cărora câștigă sute de milioane de dolari. Între timp, cei doi continuă să deruleze diverse proiecte caritabile prin fundația Archewell, prin care vor să ”determine schimbări de ordin cultural prin puterea compasiunii”. În următorii ani, Meghan și Harry vor produce mai multe serii de podcasturi și documentare.

Foto: Hepta

Categorii Lifestyle