Meghan Markle și Prințul Harry, prima apariție publică împreună după anunțul Megxit

meghan harry

Ducii de Sussex și-au făcut apariția împreună la Londra, după două luni de pauză din peisajul public, cauzată de ”scandalul” Megxit, prin care cei doi s-au rupt de Familia Regală Britanică.

Primul care a revenit la matcă a fost Harry, care a avut de onorat câteva obligații oficiale, printre care și o întrevedere cu Regina Elizabeta, bunica lui. Meghan și-a făcut apariția în public joi seara, la brațul lui Harry, la Endeavour Fund Awards – un eveniment dedicat militarilor răniți pe fronturile de război în care au luptat.

meghan harry

Meghan a avut o apariție radiantă, într-o rochie turcoaz, creație Victoria Beckham, care costă 950 de lire sterline, și a decernat în cadrul evenimentului premiul Celebrating Excellence Award. ”E foarte plăcută revederea cu voi. Acesta e al treilea an în care am norocul, alături de soțul meu, de a fi din nou aici, e un loc inspirațional”, a declarat Meghan pe scena Endeavour Fund Awards.

Acesta este primul eveniment oficial al Ducilor de Sussex, Meghan și Harry, de la anunțul retragerii lor din prima linie a Monarhiei Britanice, proces intitulat de presa britanică Megxit, proces ce se va încheia oficial pe 31 martie.

Cei doi au fost așteptați în fața locului în care s-a derulat evenimentul de aproximativ 50 de curioși, care i-au întâmpinat cu urale.

Foto: Hepta

Categorii Lifestyle