Meghan Markle și Prințul Harry, la premiera The Lion King

meghan markle printul harry

Ducele și Ducesa de Sussex, Prințul Harry și Meghan Markle au luat parte duminică la premiera animației Disney The Lion King, de la Londra. La eveniment a avut loc ”întâlnirea de gradul III” dintre Ducii de Sussex și cuplul format din Beyonce și Jay-Z, regii neîncoronați ai muzicii internaționale. Beyonce își împrumută vocea personajului Nala din Lion King.

beyonce meghan

Meghan și Beyonce s-au îmbrățișat și au schimbat câteva amabilități. Byonce și-a exprimat fascinația pe care o are față de cuplul regal și i-a spus lui Meghan că Archie este minunat. De asemeneaa, Beyonce, mama a trei copii, i-a mai spui lui Meghan să încerce să-și găsească mereu puțin timp și pentru ea însăși.

meghan markle printul harry

Chiar dacă Meghan se află în ”concediu de maternitate”, ea a avut un weekend plin: sâmbătă și duminică  a luat parte la finalele de la Wimbledon, iar duminică – la Premiera The Lion King. Ducesa a purtat la eveniment o rochie neagră, lungă pana la genunchi, semnată Jason Wu. Rochia a fost accesorizată cu un clutch Gucci și cu pantofi stiletto Aquazzura.

beyonce

În contrast cu ținuta conservatoare a lui Meghan, Beyonce a avut una dintre cele mai îndrăznețe apariții, într-o rcohie galbenă cu un șliț adânc pe o parte ce-i lăsa întreaga coapsă la vedere. Rochia poartă semnătură Cong Tri, un designer vietnamez.

La premiera The Lion King de la Londra au mai luat parte Elton John, Seth Rogen și Vin Diesel.

Foto: Hepta

Categorii Lifestyle