Meghan Markle și Prințul Harry, din nou în conflict cu casa regală, după ce au acceptat să acorde un interviu pentru Oprah Winfrey

meghan harry interviu oprah winfrey

Meghan și Harry au acceptat să acorde un interviu în care fac mărturisiri intime către Oprah Winfrey, lucru de neconceput pentru familia regală.

Imediat după vestea conform căreia vor deveni din nou părinți la primăvară, Meghan Markle și Prințul Harry se află din nou pe prima pagină a ziarelor, de data aceasta din cauza faptului că și-au atras furia casei regale.  Astfel, Meghan și Harry își pot pierde și ultimele privilegii și titluri onorifice cu care au rămas după ”exilul” în SUA de acum un an – Harry poate rămâne fără cele trei ranguri militare păstrate, iar Meghan poate pierde patronajul teatrului național – din cauză că vor să împărtășească detalii intime din viața lor și să facă lumină față de relația lor cu casa regală britanică.

meghan harry interviu oprah winfrey

Se pare că interviul lui Meghan și al lui Harry pentru Oprah Winfrey ar fi fost deja înregistrat, iar acesta ar cuprinde mărturisiri intime din viața cuplului Ducilor de Sussex care nu au mai fost discutate până acum.

Pe Meghan Markle și pe Oprah Winfrey le leagă o prietenie strânsă, iar cele două sunt și vecine în Montecito, Santa Barbara, locul în care Meghan și Harry s-au stabilit de jumătate de an. Oprah Winfrey a fost și invitată la nunta celor doi și chiar le-a intermediat ducilor legătura cu Tyler Perry, mogul din showbusiness-ul american, care le-a pus la dispoziție o locuință luxoasă imediat ce Meghan și Harry s-au mutat în SUA.

meghan harry interviu oprah winfrey

O sursă citată de presa britanică afirmă că acordarea interviului care are o durată de 90 de minute este o idee neinspirată, dar previzibilă pentru Meghan și Harry și că afirmațiile lor vor îngropa definitiv orice relație cu familia regală britanică.

Se pare că emisiunea va fi difuzată luna viitoare de postul CBS, iar Ducii de Sussex vor vorbi despre mutarea lor în Statele Unite.

meghan harry interviu oprah winfrey

Interviul marchează o premieră pentru cuplul regal, care nu a mai vorbit până acum despre decizia lor privită ca fiind impulsivă, la acel moment, de a părăsi Marea Britanie și de a renunța la privilegiile și obligațiile regale.

Interviul este compus din două părți – în prima parte, se pare că Meghan Markle va vorbi despre intrarea ei în familia regală britanică, despre căsnicie, maternitate, actele filantropice și despre felul în care face față intensului scrutin public la care e supusă.

Apoi va intra în scenă și Harry, iar cei doi vor aborda subiectul mutării din urmă cu un an în California, despre planurile lor de viitor, despre aspirații și despre mărirea familiei. Interviul va purta titlul de Oprah With Meghan And Harry: A CBS Primetime Special și va fi difuzat pe 7 martie.

Până la acest moment, Palatul Buckingham nu a avut nicio poziție oficială față de acest pas al Ducilor de Sussex, care se hotărăsc să rupă tăcerea cu șase săptămâni înainte de aniversarea de 95 de ani a Reginei Elizabeta a II-a.

Foto: Hepta

Categorii Lifestyle