Meghan Markle și Prințul Harry, criticați de Prințul Albert de Monaco

meghan harry printul albert de monaco

Prințul Albert de Monaco este prima personalitate regală care îi critică în mod public pe Meghan Markle și pe Prințul Harry pentru dezvăluirile scandaloase despre familia regală britanică în interviul acordat lui Oprah Winfrey.

Printul Albert de Monaco a declarat într-un interviu acordat BBC World News că nemulțumirile lui Meghan și Harry legate de relația cu casa regală britanică nu trebuiau dezvăluite în public, în acel mod.

Indiscreția cuplului Meghan&Harry este criticată fățiș de Prințul Albert, care spune că expunerea publică a frustrărilor este total nepotrivită, mai ales prin modul în care a fost făcută. Acesta a subliniat că înțelege presiunea la care au fost supuși cei doi, dar că aceste discuții trebuie menținute în intimitatea familiei și că nu trebuie expuse publicului.

”M-a deranjat puțin”, a spus Prințul Albert despre interviul difuzat de CBS. ”Pot înțelege, într-un fel, prin ce trec, dar nu cred că acesta era un spațiu de disecare a unor astfel de probleme.” Legat de ruperea lui Meghan și a lui Harry de familia regală și de atribuțiile ce le reveneau, Albert a adăugat: ”O să le fie greu, dar sper ca Harry să poată face cele mai bune alegeri, cu înțelepciune și cu judecată”.

Foto: Hepta

Categorii Lifestyle