Meghan Markle și Prințul Harry au scăpat, oficial, de Casa Regală Britanică

meghan markle printul harry

31 martie a fost ultima zi în care Meghan Markle și Prințul Harry s-au mai bucurat oficial de privilegiile regale. De azi, sunt independenți, după încheierea procesului două luni, intitulat generic de presa britanică Megxit, prin care s-au separat de obligațiile Monarhiei.

Meghan și Harry nu mai sunt Altețe Regale, iar fundația, site-ul și contul lor de Instagram nu mai pot include numele de Sussex Royal, chiar dacă ei își păstrează titlurile de Duci.

Odată cu încheierea procesului de rupere de Familia Regală Britanică, Meghan și Harry s-au mutat din Canada în Statele Unite, la Los Angeles, unde locuiesc, deocamdată, alături de mama lui Meghan, Doria Ragland.

Vestea că fostul cuplu regal a ales SUA ca țară de reședință nu l-a lăsat indiferent pe Donald Trump, care, în plină criză de Coronavirus, a transmis un mesaj pe Twitter prin care spunea că America nu va suporta costurile pentru asigurarea securității lui Meghan și a Prințului Harry, costuri care se ridică la câteva milioane de dolari pe an. De fapt, Trump nu este singurul șef de stat care a refuzat să aibă grijă de ce cei doi. Nici primul ministru canadian, Justin Trudeau, nu și-a  asumat plata a ceea ce înseamnă paza unor personalități precum Meghan și Harry, care beneficiază de securitate nonstop.

Meghan Markle și Prințul Harry i-au transmis lui Trump că nici nu intenționau să se bazeze pe ajutorul său și deja zvonurile conform cărora cuplul a apelat la o firmă de pază prind contur.

De fapt, nu orice firmă de paza, ci chiar la bodyguarzii care au lucrat cu Brad Pitt și cu  Angelina Jolie, scrie presa britanică. Compania de securitate la care au apelat cei doi angajează foști soldați SAS (Forțele Speciale Britanice), care ar putea să-i înlocuiască cu succes pe polițiștii Scotland Yard, cei care i-au păzit până acum.

Foto: Hepta

Categorii Lifestyle