Meghan Markle și Prințul Harry au făcut renovări în valoare de peste 2,5 milioane de euro

meghan harry frogmore cottage

Antimonarhiștii britanici critică cheltuileile făcute de Ducii de Sussex, Meghan Markle și Prințul Harry pentru reședința lor, Frogmore Cottage.

Cuplul regal a renovat locuința de pe domeniul castelului Windsor, iar cheltuielile au fost mai mari decât fuseseră estimate, suma ajungând în prezent la peste 2,5 milioane de euro. Harry și Meghan s-au mutat de la Palatul Kensington, unde locuiau alături de Prințul William și Kate Middleton, iar această decizie a trezit suspiciuni legate de neînțelegerile dintre cele două cupluri.

frogmore cottage

Frogmore Cottage

Reședința Frogmore le-a fost dăruită lui Harry și lui Meghan de către Regina Elisabeta aII-a, iar cheltuielile făcute cu renovarea au fost aprobate de aceasta. Proprietatea care datează din secolul al 19-lea constă din cinci clădiri care au fost unite într-una singură, tavanele și podelele au fost înlocuite și i s-au adăugat băi noi, dormitoare și o bucătărie, iar lucrările vor continua și se așteaptă ca suma folosită la refacerea resedinței să crească, ceea ce agită spiritele contribuabililor britanici.

Foto: Hepta

Categorii Lifestyle