Meghan Markle se plânge că a fost cea mai hărțuită persoană de pe internet

meghan markle hartuita

Cu ocazia Zilei Internaționale a Sănătății Mentale, Meghan Markle (39 de ani) și Prințul Harry (36 de ani) au înregistrat un podcast dedicat temei la reședința lor din Montecito, Santa Barbara. Harry și Meghan și-au împărtășit propriile lor experiențe care privesc sănătatea mentală, iar Meghan a specificat că a fost cea mai hărțuită persoană de pe internet anul trecut și că acest lucru a fost aproape de nesuportat.

Alături de un grup de elevi cu care au intrat în legătură virtuală, ducii de Sussex au discutat aspecte privind sănătatea mentală și a felul în care aceasta poate fi obținută și păstrată din punct de vedere fizic, emoțional și holistic.

Podcastul, intitulat Terapie pentru adolescenți, i-a determinat pe Harry și pe Meghan să amintească despre vulnerabilitatea crescută din cauza alienării impuse de pandemie și dezavantajele izolării, care determină lumea să se conecteze din ce în ce mai mult pe internet, ceea ce afectează relațiile personale și sănătatea emoțională. ”Nici nu poți să-ți dai seama cât de mult te pot afecta vorbele neadevărate aruncate despre tine pe internet. Am fost cea mai ”trolată” persoană din lume după ce am născut, mai ales că nici nu mă mai aflam în centrul atenției, eram în concediu de maternitate. Cu toții știm cum e să fii rănit, cum e să te simți izolat și stigmatizat, dar încercăm să depășim aceste lucruri. Ultimele luni au fost mai lejere și nu ne putem plânge, suntem norocoși că suntem sănătoși și că avem un acoperiș deasupra capului”, a adăugat Meghan Markle în cadrul discuției, iar Prințul Harry a oferit cu această ocazie și noi detalii despre fiu lor, Archie, în vârstă de un an și jumătate.

meghan markle hartuita

Suntem foarte fericiți că avem spațiu exterior suficient pe care fiul nostru îl poate explora în voie și astfel să poată face primii pași, ne simțim binecuvântați”, a mai spus Prințul Harry.

montecito santa barbara

În urmă cu două luni, Prințul Harry și Meghan Markle s-au mutat în noua lor locuință, o vilă impresionantă din Montecito, Santa Barbara, pe care au plătit aproximativ 14 milioane de dolari.

Foto: Hepta

Categorii Lifestyle