Meghan Markle, surpriza revistei Vogue din Marea Britanie, ediția din septembrie

Meghan Markle Vogue septembrie

Meghan Markle a preluat o nouă responsabilitate. Ducesa de Sussex a devenit guest editor al revistei Vogue din Marea Britanie, ediția din septembrie.

Editorul șef al Vogue Marea Britanie, Edward Enninful, a declarat că Meghan Markle este prima personalitate ce va avea rolul de guest editor în cadrul ediției din septembrie a celebrei reviste.

“A fost o onoare, o plăcere și o surpriză minunată să avem una dintre cele mai influente persoane din țară care să ocupe rolul de guest editor în cadrul Vogue Marea Britanie. După cum veți vedea din selecțiile ei, Meghan Markle este dornică să abordeze zone complexe, fie că au legătură cu rolul femeii în societate, probleme mintale, discriminare sau privilegii. Încă de la început am vorbit despre copertă – dacă ar dori să apară chiar ea sau nu. Spre final, a simțit că, într-un fel, ar fi prea “lăudăros” din partea ei să apară pe copertă chiar în cadrul acestui proiect. A preferat, în schimb, să se focuseze pe femeile pe care le admiră”, a explicat editorul șef.

Astfel, femeile pe care Meghan Markle a dorit să le vadă pe coperta Vogue sunt: Adwoa Aboah, Adut Akech, Ramla Ali, Jacinda Ardern, Sinead Burke, Gemma Chan, Laverne Cox, Jane Fonda, Salma Hayek Pinault, Francesca Hayward, Jameela Jamil, Chimamanda Ngozi Adichie, Yara Shahidi, Greta Thunberg, Christy Turlington Burns – plus cititoarea revistei, reprezentată de o oglindă.

“Să fiu guest editor al ediției din semptembrie a Vogue Marea Britanie a fost o experiență plină de satisfacții. Sunt atât de fericită să particip activ la tot acest proces, să lucrez în spatele camerelor în toate lunile acestea, iar acum să pot să împărtășesc cu voi ce am creat. Mulțumesc tuturor prietenilor care m-au sprijinit în această provocare și care m-au ajutat să realizez paginile și coperta revistei. Vă mulțumesc pentru că ați spus “Da!” și mulțumesc lui Edward pentru această oportunitate extraordinară,” a scris Meghan Markle pe contul său de Instagram.

View this post on Instagram

A post shared by The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal) on

Citește și: Meghan Markle și Prințul Harry au făcut renovări în valoare de peste 2,5 milioane de euro

Citește și: 5 reguli pe care trebuie să le respecte Prințesa Charlotte

Foto: Hepta

Categorii Lifestyle