Meghan Markle primește încă o lovitură de la sora ei vitregă, Samantha Markle

meghan samantha markle

Meghan Markle (39 de ani) nu are niciun moment de liniște, iar lupta surdă cu membrii familiei ei înstrăinate continuă. Sora ei vitregă, Samantha Markle (56 de ani), intenționează să publice o carte în care va face noi dezvăluiri despre ducesă. Cartea va avea 330 de pagini, va fi intitulată The Diary of Princess Pushy’s Sister – Part 1 și va conține ”adevăruri ascunse” despre ”crăiasa regală”, după cum o numește ironic Samantha pe Meghan.

Volumul The Diary of Princess Pushy’s Sister – Part 1va fi lansat pe 1 februarie, iar apariția acestuia îi da deja fiori lui Meghan Markle, care va încerca să salveze aparențele și să nu reacționeze public, după cum declară apropiații ei.

meghan samantha markle

Samantha și Meghan Markle, în 2008 

Lucrurile nu sunt ceea ce par a fi, într-o lume în care etichetele sociale ne definesc, ne dictează felul în care trăim și felul în care ne vedem unii pe alții. Câteodată, adevărul pare mai intens decât ficțiunea”, sunt câteva dintre cuvintele care descriu apariția editorială semnată Barnes&Noble.

Meghan Markle și sora ei vitregă, Samantha, nu s-au mai văzut de mai bine de 12 ani, dar Samantha a denigrat-o pe ducesa cu fiecarte ocazie, imediat ce aceasta a intrat în familia regală britanică. Samantha a catalogat-o pe Meghan ca fiind o parvenită și a acuzat-o că și-a renegat tatăl și pe ceilalți membri ai familiei, a caracterizat-o ca fiind ”inumană” și a numit-o ”Ducesa Nonsensului”.

samantha markle

Samantha și Meghan au același tată, pe Thomas Markle, cu care Ducesa nu mai are o relație apropiată de când acesta a făcut dezvăluiri din intimitatea familiei contra unor sume de bani, chiar și după ce Meghan și Prințul Harry l-au implorat să fie discret, și astfel a picat în dizgrația regală.

Foto: Hepta

Categorii Lifestyle