Meghan Markle, o nouă apariție cu ocazia concertului VAX Live, pe care l-a prezidat alături de Prințul Harry

meghan markle

Meghan Markle a avut o nouă apariție publică, de data aceasta cu ocazia concertului Global Citizen VAX Live de pe 8 mai, pe care l-a prezidat alături de Prințul Harry. Meghan nu a putut lua parte în persoană la evenimentul grandios și a avut o apariție, înregistrată, în care a transmis un mesaj de susținere a campaniei mondiale de vaccinare împotriva Covid.

Meghan a purtat o ținută roșie, cu imprimeu floral, semnata Carolina Herrera, iar admiratorii ei au fost dezamagiți că ducesa nu a putut lua parte fizic la eveniment, chiar dacă acest lucru a fost anunțat inițial. Meghan se așteaptă să nască o fetiță la sfârșitul lui iunie sau la începutul lunii iulie.

Anul acesta a stat sub semnul comunităților unite, a gesturilor de eroism împotriva Covid. Ne-am strâns în această seara aici pentru a începe un nou drum, plin de optimism, dar e nevoie de fiecare dintre noi pentru a ne găsi calea cea dreaptă”, sună mesajul transmis de Meghan Markle în cadrul VAX Live.

printul harry

Prințul Harry a fost prezent la concertul de pe So-Fi Stadium din Los Angeles, la care au luat parte mai multe vedete și a susținut și el un discurs, prin care i-a felicitat pe angajații din linia întâi în lupta împotriva pandemiei și a subliniat importanța distribuirii echitabile a vaccinurilor în toate colțurile lumii.

Concertul a fost preînregistrat săptămâna trecută, iar la eveniment au luat parte vedete precum Selena Gomez – prezentator, Jennifer Lopez, H.E.R, Dave Grohl, Chrissy Teigen, Ben Affleck, Sean Penn, Jimmy Kimmel, Președintele Biden, Dr Jill Biden și vicepreședintele SUA Kamala Harris – care și-au întărit susținerea pentru inițiativa Casei Albe de combatere a pandemiei – “We Can Do This”.

Categorii Lifestyle