Meghan Markle, la prima ei apariție după mărturisirea emoționantă despre pierderea unei sarcini

meghan markle aparitie surpriza CNN

Meghan Markle (39 de ani) a apărut pentru prima dată la tv după mărturisirea emoțioantă de luna trecută despre pierderea unei sarcini astă-vară. De data aceasta, Meghan Markle face parte dintr-o campanie inițiată de CNN, prin care aduce omagii celor care s-au implicat în lupta contra pandemiei, fără ca identitățile lor să fie cunoscute.

Astfel Meghan Markle le aduce laude ”eroilor tăcuți ai pandemiei”, persoane sau instituții care au derulat acte caritabile și au depus muncă de voluntariat în beneficiul semeilor vulnerabili, afectați de pandemie. Cel mai probabil, Meghan Markle a înregistrat mesajul de prețuire de la reședința sa din Montecito, Santa Barbara, unde locuieste alături e soțul ei, Prințul Harry, și de fiul lor, Archie.

meghan markle aparitie surpriza CNN

Mesajul lui Meghan Markle face parte din evenimentul anual susținut de CNN – Heroes TV, în care se celebrează momente și persoane care au derulat acte inspiraționale în anul care urmează să se încheie.

”Am vazut cum comunitățile au preluat inițiativa. Când programele de livrare de hrană pentru copii au fost sistate, vecinii noștri s-au asigurat că aceștia își primesc în continuare rația de alimente de care au nevoie. Noi, ca și comunitate, ne-am oferit să livrăm hrană celor vulnerabili, am observat puterea spiritului de umanitate și puterea de a le reaminti celor aflați la nevoie că există speranță.

Meghan Markle n-a mai făcut de data aceasta nicio referire la povestea ei marcantă despre pierderea sarcinii de astă-vară, dar a subliniat că 2020 a fost un an plin de provocări pentru toată lumea.

Foto: CNN

Categorii Lifestyle