Meghan Markle încalcă din nou o tradiție a Casei Regale

Spartul tradițiilor Casei Regale britanice a devenit pentru Prințul Harry și Meghan Markle… o tradiție. 🙂

Recent, de dragul lui Meghan, Regina a fost de acord ca o regulă de protocol a festivităților de Crăciun să fie încălcată – în mod normal, partenerii membrilor familiei regale nu sunt invitați la sărbătorirea Crăciunului decât dacă sunt deja căsătoriți, însă Meghan a fost alături de Prințul Harry și de restul familiei.

În ceea ce privește nunta celor doi, nu se cunosc încă multe detalii – Casa Regală își dorește să dezvăluie cât mai puține lucruri pentru a nu strica elementul de surpriză al evenimentului – însă deja s-au aflat câteva amănunte – în primul rând, în locul tortului clasic servit la nunțule regale – este vorba despre tort de fructe – Harry și Meghan vor avea un tort cu banane (aroma favorită a Prințului).

Astăzi a mai fost făcut public încă două detalii legate de nuntă care nu sunt în ton cu tradiția – în primul rând, Meghan va fi condusă până la altar nu de către tatăl său, cum se obișnuiește, ci de către mama sa. În plus, în locul unei chief bridesmaid”, Meghan va alege o maid of honour” (două roluri care, în tradiția britanică, sunt ușor diferite).

Meghan și-a ales deja domnișoara de onoare, însă numele ei încă nu a fost dezvăluit – se speculează însă că ar fi vorba despre una dintre prietenele sale de pe platourile de filmare ale serialului Suits, Sarah Rafferty, sau despre buna sa amică, actrița Priyanka Chopra.

Cât despre Harry, acesta mai mult ca sigur îl va numi pe fratele său, William, pe post de cavaler de onoare.

Nunta va avea loc în data de 19 mai 2018, iar o prognoză Reuters estimează că întregul eveniment va aduce Marii Britanii un profit de 500 de milioane de lire, dintre care 200 de milioane vor proveni din turismul atras de marele eveniment.

CITEȘTE ȘI:

O schiță cu potențiala rochie de mireasă a lui Meghan Markle a fost dezvăluită

Categorii Lifestyle