Meghan Markle, dezamăgită de declarațiile tatălui ei?

Meghan Markle

Tatăl lui Meghan Markle a făcut o serie de declarații surprinzătoare cu privire la noua ei viață ca membră a familiei regale britanice, pentru publicația The Sun.

„Bănuiala mea în momentul acesta în legătură cu fiica mea e că este terifiată. Văd asta în ochii ei, pe fața ei și în zâmbetul ei. Îi știu zâmbetul de ani de zile. Știu cum zâmbește. Nu-mi place ceea ce văd acum. Acesta nu e un zâmbet de scenă – e unul îndurerat“, a declarat Thomas Markle pentru publicație.

În plus, acesta a criticat și felul în care eticheta vestimentară a familiei regale o obligă pe Meghan să se îmbrace “ca în anii ’30”.

Nu a trecut mult de la declarația lui Thomas Markle, și HollywoodLife.com a obținut o mărturisire a uneia dintre prietenele apropiate ale Ducesei de Sussex. „Meghan își iubește tatăl, dar el face ca relația lor să devină din ce în ce mai dificilă. Încrederea e unul dintre cele mai importante lucrurile pentru Meghan și cum va putea să mai aibă încredere în el dacă acesta face publice discuțiile lor private, așa cum a făcut-o în trecut?“

Meghan nu a făcut însă nicio declarație oficială referitoare la interviul pe care l-a acordat Thomas Markle publicației The Sun.

Foto: hepta.ro

Categorii Lifestyle