Meghan Markle, apariție de impact la summitul One Young World 2019

meghan markle

Ducesa de Sussex a avut prima apariție publică după interviul exploziv acordat televiziunii britanice ITV, în care a recunsocut că atenția și presiunea media au făcut-o să se simtă vulnerabilă.


meghan markle

Ducesa Meghan Markle a venit singură, fără Prințul Harry, la summitul One Young World de la Royal Albert Hall, din Londra, un forum global pentru tinerii lideri, la care au luat parte 2000 de persoane din 190 de țări. Meghan Markle a purtat la eveniment o rochie midi violet și a fost primită cu urale din partea mulțimii când a pășit pe scenă. La eveniment au mai luat parte personalități precum Bob Geldof, Ellie Goulding și primarul Londrei, Sadiq Khan.


meghan markle Ducii de Sussex, Meghan Markle și Prințul Harry au anunțat că-și vor lua o vacanță de la începutul lui decembrie, timp de o lună, pentru a sta mai mult împreună cu băiețelul lor, Archie, mai ales că Meghan n-a avut nici măcar trei luni de concediu după naștere. Se pare că Ducii vor petrece sărbătoarea tradițională Ziua Recunoștinței în America, cu Doria Ragland, mama lui Meghan, iar Crăciunul va fi petrecut alături de Familia Regală.

Foto: Hepta

Categorii Lifestyle