Meghan Markle a întrerupt orice legătură cu tatăl ei?

meghan markle

După ce a făcut câteva declarații care se pare că au deranjat-o pe Meghan Markle, tatăl acesteia a acuzat-o recent că a întrerupt orice legătură cu el.

Într-un interviu pentru The Mail on Sunday, Thomas Markle a declarat că Meghan nu mai ține legătura cu el. Conform spuselor lui, cei doi nu au mai vorbit de 10 săptămâni. „Sunt foarte rănit că a întrerupt legătura cu mine. Aveam numerele de telefon ale asistenților săi personali de la Palat, dar după ce am spus câteva vorbe critice despre felul în care familia regală a schimbat-o pe Meghan, au rupt legătura cu mine. Acele numere au fost deconectate, nu mai funcționează. Nu am cum să o contactez pe fiica mea“, a declarat tatăl lui Meghan.

meghan markle

Iar pentru că sâmbătă, pe 4 august, va fi ziua ei de naștere, Thomas Markle e îngrijorat că dacă îi trimite o felicitare, sunt șanse să nu ajungă la ea. „M-am gândit să trimit felicitarea cu Priority Mail Express, dar Palatul probabil o va scufunda în apă pentru trei zile, ca să se asigure că nu explodează“, a adăugat tatăl Ducesei.

Meghan Markle nu a făcut nicio declarație oficială despre relația actuală cu tatăl său.

Foto: hepta.ro

Categorii Lifestyle