Meghan Markle a fost gazda unui eveniment la Palatul Kensington

Ducesa de Sussex a fost gazda unui eveniment pe care l-a organizat la Palatul Kensington, eveniment destinat promovării celui mai recent proiect în scop caritabil pe care Meghan l-a realizat alături de supravietuitoarele incendiului de la Grenfell Tower din Londra. Cartea de bucate numită „Together: Our Community Cookbook“ a fost vedeta acestui eveniment, Meghan Markle fiind cea care a scris prefața volumului. 

Meghan a ținut și un discurs emoționant despre primirea călduroasă de care a avut parte la Hubb Community Kitchen la puțin timp după ce aceasta se mutase în Londra.
„Cele nouă luni dedicate acestui proiect au reprezentat o trudă realizată dintr-o mare dragoste. De-abia mă mutasem în Londra şi m-am simţit imediat binevenită în această bucătărie. Am simţit căldura şi bunătatea voastră, dar şi faptul că puteam fi în acest oraş şi în această încăpere atât de multiculturală, în ciuda dimensiunii ei reduse (…).  Această carte este mai mult decât o culegere de reţete şi mă refeream la faptul că mâncarea este mai mult decât o masă, este o poveste în sine. Când afli povestea reţetei, ajungi să cunoşti şi persoana din spatele ei.  La asta ne referim atunci când spunem că sărbătorim ceea ce ne uneşte, nu ceea ce ne dezbină.
 De aici şi titlul cărţii – Together.“, a fost discursul susţinut de Meghan Markle.
Ca întotdeauna, Meghan Markle a uimit prin apariția să elegantă, purtând un top negru de la Tuxe și o fustă neagră de la designerul Misha Nonoo, completând ținuta cu un palton Smythe. Alături de ducesă a fost și mama sa, Doria, care a purtat o ținută în tonuri de nude.

Emma Stone, într-o campanie pentru Louis Vuitton

Categorii Lifestyle