Medeea Marinescu: 5 oameni care mi-au marcat viața

Pentru că luna aceasta (martie 2021), A List Magazine sărbătorește 5 ani de la lansarea site-ului www.alistmagazine.ro,  un moment care ne-a schimbat viețile, ne-am gândit să aflăm de la vedete, designeri și celebrități care au fost persoanele care le-au influențat lor viața. Așadar, am invitat-o pe actrița Medeea Marinescu să ne spună care au fost acei 5 oameni importanți ai carierei sale.

1. Mi se pare foarte puțin să restrâng întâlnirile mele la (doar) 5 oameni. Pentru că eu am întâlnit ( sau chiar am lucrat) cu mult mai mulți oameni care mi-au influențat, mai mult sau mai puțin, voit sau nu, direct sau indirect, devenirea. Am să fac un mic artificiu (pentru că totuși acesta e obligo-ul interviului) și pe primul loc voi pune Familia (mama, tata, bunica și străbunica – ei m-au crescut). Pentru că sunt oameni de artă, pentru că sunt și erau (bunica și străbunica au plecat într-o stea) persoane educate, cu bun gust, dar mai ales bun simț.

2. Apoi, profesorii mei de muzică și, mai târziu, după ce am terminat facultatea, maestrul Dan Grigore. Muzica m-a însoțit mereu, în momente de cumpănă și în momente de fericire, mi-a modelat personalitatea emoțională, m-a făcut să privesc altfel lumea, teatrul, arta. 

3. Regizorii Ion Popescu Gopo, Elisabeta Bostan și Isabelle Mergault. Argumentele  mele sunt: Maria Mirabela, Promisiuni și Je vous teouve tres beau.

4. Forin Piersic. Pentru că a reapărut în viața mea când aveam nevoie de o nouă provocară și mi-a întins o mâna, făcându-mi acest dar, de a juca alături de el.

5. Radu Beligan, pentru că  a fost, poate, unul dintre ultimele repere reale a ceea ce ar trebui să însemne om de cultură, om de teatru, aristocrație în viața reală și în artă.

CITESTE AICI SI:

Andreea Esca: 5 oameni care mi-au marcat viața

Alice Peneacă: 5 oameni care mi-au marcat viața 

Categorii Lifestyle