Matthew Perry s-a logodit. Cine este femeia de care s-a îndrăgostit starul din serialul „Friends”

Actorul din celebrul serial „Friends” şi din filmul „The Whole Nine Yards” s-a logodit cu femeia despre care spune că este „cea mai minunată femeie de pe faţa pământului”, scrie revista People.

După o relație de aproape doi ani cu Hurwitz, Matthew Perry, acum în vârstă de 51 de ani, a spus de curând: „Am decis să mă logodesc. Din fericire, s-a întâmplat să am o relaţie cu cea mai minunată femeie de pe faţa pământului”.

Anul acesta, Hurwitz, în vârstă de 29 de ani, agent literar, a publicat pe reţelele de socializare un mesaj pentru celebrul actor, cu ocazia Valentine’s Day. „Al doilea an ca iubit al meu, dar primul pentru el ca influencer pe Instagram”, a scris aceasta.

Perry a fost nominalizat la Globurile de Aur în 2007 pentru rolul din filmul de televiziune „The Ron Clark Story”. Cel mai recent, el a jucat în miniseria „The Kennedys After Camelot” (2017) şi filmează pentru „Don’t Look Up” al lui Adam McKay, în care joacă alături de Leonardo DiCaprio, Cate Blanchett, Meryl Streep și Jennifer Lawrence.

Categorii Lifestyle