Matthew McConaughey porneşte în „Goana după aur”, din 3 februarie, la cinema

Câstigătorul Premiului Oscar pentru rolul său din Dallas Buyers Club, Matthew McConaughey revine pe marile ecrane din 3 februarie, într-o nouă interpretare de excepţie, de această dată în filmul Gold.

Bazat pe fapte adevărate, Gold pare clasica poveste a visului american, redată în interpretarea lui Matthew McConaughey, care declară că rolul său din acest film este preferatul său până acum: „E o combinaţie între The Wolf of Wall Street şi The Treasure of the Sierra Madre.

Cu un look diferit, care ni-l prezintă pe McConaughey cu câteva kilograme în plus, Gold spune povestea lui Kenny Wells, un prospector disperat, care trebuie să tragă urgent lozul câştigător. Wells face echipă cu un geologist la fel de lacom, așa că amândoi pornesc în căutarea aurului prin jungla nemiloasă din Indonezia. Dacă li s-a părut greu să găsească preţiosul metal, să îl păstreze se dovedeşte a fi o misiune şi mai dificilă după multiplele peripluri pe Wall Street.

În regia lui Stephen Gaghan, câştigătorul premiului Oscar pentru Syriana, Gold îi are în distribuţie, alături de Matthew McConaughey, pe Edgar Ramirez, Bryce Dallas Howard şi Toby Kebbell.

Din jungla indoneziană până în inima tehnologizată a Americii, Matthew McConaughey îşi urmează visul spre bogăție într-o nebună goană după aur, începând cu 3 februarie pe marile ecrane din ţară.

Foto: Freeman Entertainment

Categorii Lifestyle