Lancôme Matte Shaker: despre atitudine îndrăzneață și culori vibrante

Trendurile de anul acesta ne-au avertizat că vom avea parte de o explozie de culoare, de nuanțe îndrăznețe și de un vibe electric.  Pentru noi, cele care iubim neconvenționalul – mai ales în materie de beauty – s-a inventat rujul care reușește să rupă normele cu o super tehnologie și culori vibrante. Nu vă mai țin în suspans… Este vorba despre Lancôme, care și anul acesta ne bucură cu un nou ruj de buze absolut genial. Dacă în 2016, rujul Juicy Shaker cu o textură oily și fructată se afla pe buzele celor mai gurmande dintre noi, anul acesta brandul francez își continuă tradiția cu rujul lichid Matte Shaker, în culori îndrăznețe, strălucitoare și intense.

Ce face rujul Matte Shaker să fie wow? Este vorba despre emulsia inovatoare care îi oferă o textură de două ori mai fină și mai intensă decât un ruj convențional. Noul aplicator cu perniță, reproiectat pentru o aplicare mult mai precisă, este ceea ce îl încadrează în topul produselor noastre preferate de make-up. Acesta oferă o experiență cu adevărat senzuală și ne oferă un look senzațional doar în câteva minute. În două mișcări avem un efect instantaneu de buze statement mate.

  1. LANCOME_MATTE_SHAKER_LastingColor


Culorile intense, cu pigmenți saturați, și formula lichidă, ușor de aplicat, sunt cele două elemente care fac din rujul Matte Shaker unul special. Pe deasupra, tehnologia inovatoare Ultra Thin Shaker (UTF), inspirată din textura fondului de ten, îl face să fie de două ori mai subțire și intens decât un ruj normal. Nu degeaba am spus că Lancôme creează produse pentru cele dintre noi care iubesc neconvenționalul! Ne putem inspira din look-ul lui Taylor Hill, ambasadoarea Lancôme care poartă cu mândrie două dintre nuanțele statement ale verii: Magic Orange și Pink Power. Aerul artistic al buzelor în două nuanțe, curajul, îndrăzneala și încrederea cu care modelul de la Victoria’s Secret poartă Matte Shaker, ne inspiră atitudinea și alegerile în noul sezon.

Foto: Lancôme, Twitter

(P)