Masajul, terapie pentru trup și suflet

masaj

În orice anotimp ne-am afla, masajul este întotdeauna o opțiune relaxantă, care ne detensionează. Masajul de relaxare, cel mai popular tip de masaj, calmează durerile, relaxează mușchii încordați și îndepărtează chiar și starea de apatie. Există numeroase masaje și tehnici de masaj care ne pot îmbunătăți stilul de viață și aspectul pielii. Știai că femeilor gravide li se recomandă masajul prenatal, extrem de benefic pentru acestea? Află mai multe despre acest tip de masaj, dar și despre alte tehnici!

MASAJ SUEDEZ

Masajul suedez sau masajul clasic european indepărtează efectele neplăcute ale oboselii cronice, intăreste sistemul imunitar, are un efect de modelare și menținere a siluetei pe termen lung si  accelerarea procesului de detoxifiere a organismului.

Unde: Sandal SPA

MASAJ ANTICELULITIC

Toate femeile doresc să scape de aspectul inestetic cauzat de celulită. Din fericire, soluțiile sunt acum la îndemâna oricui. Scopul acestui tip de masaj este acela de a remodela aspectul țesutului adipos și de a îndepărta celulita într-o proporție cât mai mare. Tratamentul anticelulitic LED +Esthetic functionează de la rădăcina problemei, fără a afecta țesuturile din jur. Este confortabil, rapid și nedureros. Tratamentul are un efect vasodilatator și tonifică în straturile cele mai profunde ale pielii, reducând celulita și excesul de grăsime.

Unde: Nomasvello

MASAJ FACIAL

Masajul facial redefineste conturul feței, îi conferă un plus de strălucire, îmbunătățește circulația și reprezintă, cu siguranță, un răsfăț complet. Factorii la care ne expunem zilnic, căldura, frigul, aerul condiționat, îți pot obosi tenul și îi pot răpi strălucirea. Noi îți recomandăm o ședință de masaj facial pentru a te convinge de beneficiile acestuia.

Unde: Salon Yvonne

MASAJ THAILANDEZ

Similar masajului Shiatsu, masajul thailandez are rolul de a alinia energiile corpului, în timp ce terapeutul folosește o presiune ușoară asupra corpului, în anumite puncte cheie. Fiind un tip de masaj mult mai energizant, acesta include compresii și întinderi. Printre beneficiile masajului thailandez se numără reducerea stresului și îmbunătățirea flexibilității.

Unde: Stejarii Country Club – Shiseido Spa

MASAJ PRENATAL

Foarte popular în rândul femeilor însărcinate, masajul prenatal este benefic pentru reducerea stresului, calmarea durerilor și pentru a reduce anxietatea și depresia. Acesta este efectuat de către specialiștii care cunosc modul corect de a poziționa și sprijini corpul femeii în timpul masajului, precum și modul de a aplica tehnicile de masaj. De asemenea, masajul este personalizat în funcție de nevoile fiecărei femei.

Unde: Jovsky Studio