VIDEO: Trend Challenge- Marks & Spencer și noua colecție de primăvară

TREND CHALLENGE – Live din magazinul Marks and Spencer

Publicată de A List Magazine pe 30 Martie 2018

În această vineri cei de la Marks & Spencers ne-au chemat în vizită să ne arate nouă lor colecție. Nu orice fel de colecție dacă este să ținem cont de faptul că o mulțime de piese au primit prețuri noi, astfel încât toată lumea să se bucure de cele mai frumoase haine în această primăvară!  Ne-am ales fiecare câte trei ținute și am punctat câteva din piesele esențiale.

Trench-ul roșu purtat de mine beneficiază de o tehnologie specială și oprește atât vântul cât și ploaia din a intră în fibre, oferind protecție- spun asta pentru că eu de fapt l-am ales pentru culoarea sa foarte frumoasă însă m-am bucurat să știu că de fapt este mult mai mult decât atât. Am purtat o cămașă din in, și ea făcută dintr-o fibră tratată astfel încât să se calce ușor și să se șifoneze mai puțin, lucru foarte util pentru toți cei care știu că inul este un material mai dificil dar senzațional vara.

Unul dintre punctele de noutate ale colecției sunt blugii lift& sculpt care își merită fiecare ban din prețul lor de 145 de lei, pentru că te fac să arăți bine. Foarte bine! Dana a ales câteva dintre piesele statement: un trench clasic cu o căptușeală statement și o fustă cu un imprimeu perfect pentru zilele de vară care se anunța la orizont. Pentru weekend a purtat și ea jeanșii lift& sculpt și un sacou de in care este piesă perfectă pentru zilele când vrei să arăți perfect cu un efort cât mai mic.

Având în vedere că Marks& Spencer vă așteaptă cu niște prețuri noi și cu haine perfecte pentru noul sezon, vă reamintim să îl puneți obligatoriu pe lista magazinelor pe care le veți vizită în acest weekend, când ieșiți la shopping!

Noi ne vedem săptămâna viitoare cu un nou episod Trend Challenge!

Categorii Video