Marius Manole va juca în serialul VLAD (PRO TV), în care va interpreta un rol-cheie

marius manole vlad

Actorul Marius Manole se alătură distribuției serialului VLAD, în rolul lui Petre Toteanu, un procuror șef foarte abil și bun profesionist, care ajunge să investigheze povestea lui Adrian Anuței. Acesta va avea un rol important în continuarea poveștii VLAD.

Noile episoade ale serialului VLAD vor fi difuzate începând cu 14 septembrie, iar fanii își vor revedea astfel personajele preferate, de care s-au despărțit brusc și forțat când a izbuncit pandemia de Coronavirus, iar filmările au fost sistate.

Iată că actorii și ceilalți membri ai echipei și-au reluat munca și vom avea ocazia să vedem noile situații complexe, iubirile surprinzătoare și tensiunile care îl vor aduce pe Vlad cu un pas mai aproape de a-și dezvălui secretul.

coco chanel apartament paris

Am mulți colegi extrem de talentați în VLAD. Acesta este unul din multele motive pentru care mă bucur că fac parte din acest cast. Eu am făcut puțin film în cariera mea și faptul că în jurul meu sunt profesioniști, fiecare în meseria lui, a mai atenuat din emoții… Mă bucur pentru întâlnirea cu regizorul Jesus del Cerro, rar am văzut un regizor care să-și iubească atât de mult actorii și să îi protejeze. Energia și pasiunea pe care o are pe platou îi molipsește pe toți. În ceea ce privește rolul meu, îmi este foarte drag, deși inițial nu am crezut că mă potrivesc. Dar colegii și Jesus m-au convins că trebuie să mă bucur și să descopăr personajul. Iată că ușor, ușor, m-am îndrăgostit de personaj, de acest Petre Toteanu cu care am descoperit că am multe în comun. De exemplu, la fel ca el, și eu îmi doresc ca oamenii să plătească pentru greșelile lor, iar adevărul să iasă la iveală”, spune Marius Manole.

Foto: PRO TV

Categorii Lifestyle