Marion Cotillard, în cea mai nouă campanie Chopard

Actrița franceză Marion Cotillard face echipă cu bijutierul de lux Chopard pentru cea mai nouă colecție a brandului- Ice Cube Capsule. Această colecție cuprinde șase perechi de cercei, dar și un inel superb.

 

După o primă colecție creată în 2015 împreună cu Marion Cotillard, bijutierul elvețian continuă colaborarea cu actrița franceză și dezvăluie acum noua sa colecție numită Ice Cube Capsule.

De aproape 20 de ani casa Chopard garantează eleganța și strălucirea actrițelor invitate să urce treptele Palais des Festivals.  Nici anul acesta nu se lasă mai prejos, chiar dacă pandemia a dat peste cap întreg mapamondul.

Fondat în orașul Sonviller (Elveția), în anul 1860 de către Louise-Ulysse Chopard, brandul a devenit un veritabil simbol al autenticității și inovației. Sub aura protectoare a familiei Scheufele, care a cumpărat compania în anul 1963, brandul Chopard a cunoscut o evoluție spectaculoasă, ajungând unul dintre cele mai faimoase nume din industria ceasurilor și a bijuteriilor de lux.

Marion Cotillard a cucerit lumea filmului în 2007, după ce a interpretat-o magistral pe celebra cântăreaţă Edith Piaf. Performanţa ei a fost răsplătită cu un Oscar şi un Glob de Aur, un premiu Baftă şi două premii Cesar. Marion Cotillard nu este doar o actriţă strălucită, ci şi un compozitor talentat, şi-a scris singură unele cântece pe care le-a interpretat în filme.

FOTO: Hepta

Categorii Lifestyle