Marion Cotillard este însărcinată din nou! Primele ei reacţii în cazul divorţului dintre Brad Pitt şi Angelina Jolie

marion

Brad Pitt şi Angelina Jolie divorţează şi se pare că lumea nu se mai poate concentra la nimic altceva – în State Unite, nici măcar investigaţia celor de la Washington Post despre Donald Trump, candidatul republican la preşedinţie, şi modul în care a folosit banii aşa zisei sale fundaţii caritabile pentru a-şi plăti nişte amenzi foarte mari nu a reuşit să stârnească atâtea reacţii. Jolie a depus actele de divoţ pe 15 septembrie, aparent motivul despărţirii fiind diferenţele ireconciliabile dintre cei doi. Cu toate acestea, varianta „oficială“ nu este niciodată una complet adevărată, aşa că teoriile privind divorţul lor se înmulţesc de la o zi la alta. S-a vorbit despre faptul că Brad Pitt are un comportament nepotrivit faţă de cei şase copii ai cuplului, că fumează marijuana şi bea prea mult, dar şi despre faptul că ar fi înşelat-o pe Angelina cu Marion Cotillard, partenera sa din filmul Allied.

allied
Allied, în regia lui Robert Zemeckis

Iar dacă Pitt şi Jolie nu au oferit până acum o explicaţie concretă legată de această poveste, în afara mesajelor transmise prin avocaţii lor, prin intermediul cărora au cerut să li se respecte intimitatea, actriţa Marion Cotillard s-a hotărât să rupă tăcerea şi să pună capăt tuturor zvonurilor despre ea. Aceasta a postat pe contul său de Instagram un comentariu prin care a infirmat toate acuzaţiile, anunţând totodată că este din nou însărcinată cu Guillaume Canet, actorul cu care a jucat în Jeux d’enfants şi cu care are o relaţie din 2007:

„Aceasta va fi prima şi singura mea reacţie vizavi de vârtejul de ştiri care a pornit acum 24 de ore şi în care am fost trasă şi eu. Nu obişnuiesc să comentez despre aceste lucruri sau să le iau în serios, dar cum această situaţie se extinde şi îi afectează pe oamenii pe care îi iubesc, trebuie să vorbesc despre ea. În primul rând, acum mulţi ani, l-am întâlnit pe bărbatul vieţii mele, tatăl fiului nostru şi al bebeluşului pe care îl aşteptăm. El este iubirea mea, prietenul meu cel mai bun, singurul de care am nevoie. În al doilea rând, celor care au spus că aş fi devastată le spun că sunt foarte bine, mulţumesc. Această discuţie fabricată nu mă frământă. Iar celor din media şi celor plini de ură, care se grăbesc să judece, le doresc cu sinceritate o recuperare rapidă. Nu în ultimul rând, îmi doresc foarte mult ca Angelina şi Brad, doi oameni pe care îi respect profund, să îşi găsească pacea în acest moment foarte agitat.

Cu toată dragostea mea,
Marion“

Declaraţia lui Cotillard pune capăt teoriilor cu privire la infidelitatea lui Brad Pitt, aşa că putem merge liniştiţi la Allied. De această dată, nu se repetă povestea din 2004, când actorul a fost cucerit de Angelina în timpul filmărilor pentru Mr. & Mrs. Smith, deşi era căsătorit cu Jennifer Aniston. Şi, cel mai important, nu va trebui să ne împărţim în două tabere: team Jolie versus team Cotillard. Ne-ar fi fost imposibil!

fotorcreated2

Citeşte şi: Angelina Jolie şi Brad Pitt: cronica unui divorţ neaşteptat

Foto: hepta.ro

Categorii Lifestyle