Mariah Carey, șantajată și acuzată de agresiune

Mariah Carey este dată în judecată de către fosta ei asistentă, Lianna Azarian, care a lucrat pentru Mariah timp de 2 ani. În anul 2017, vedeta și-a concediat asistenta, motivând că nu mai este mulțumită de serviciile sale. La scurt timp, Mariah Carey afirmă că fosta ei angajată i-a cerut suma de 8 milioane de dolari, totul după ce ar fi fost amenințată cu mai multe inregistrări video în care cantăreața apare făcand „lucruri jenante”. Azarian a înregistrat-o video în secret pe cantăreață, iar filmările i-ar fi afectat grav imaginea personală și profesională, dacă ar fi fost date publicității.

În prezent, artista îi cere despăgubiri de peste 3 milioane de dolari fostei asistente. Artista mai arată că i-a dat angajatei sumă de 327.000 de dolari, iar după ce a fost concediată, Lianna a șantajat-o din nou. Lucrurile s-au complicat recent, după ce și Azarian a pornit un proces împotriva lui Mariah Carey. Ea afirmă că a fost abuzată fizic, verbal și fizic de cantăreață și de fostul manager al acestuia, Stella Bulochnikov.

Anul acesta, Mariah Carey a fost acuzată de hărțuire sexuală de Stella Bulochnikov, care a și depus o plângere împotriva cantăreței, însă Mariah Carey neagă orice acuzație. Rămâne de văzut cum se va finaliza acest proces.

Categorii Lifestyle