Mariah Carey își publică memoriile

mariah carey memorii

Una dintre cele mai de succes cântărețe ale tuturor timpurilor, Mariah Carey (50 de ani) își va publica într-un final memoriile, decizie pe care o amână de patru ani. Recent, artista a oferit un teaser al publicării volumului printr-o imagine a unei coperți, lângă care a scris ”Am predat! Am învățat că frumusețea are nevoie de lumină”, un vers dintr-una dintre piesele artistei, Butterfly, din 1997.

Cartea va conține memoriile mele, greșelile, zbaterile, eforturile de a supraviețui și muzica mea. Toate nefiltrate. Am făcut o incursiune în copilăria mea și i-am oferit fetiței speriate din interiorul meu o voce. Am lăsat adolescenta abandonată, dar ambițioasă să vorbească, iar femeia trădată care am devenit apoi își spune povestea, varianta ei. Să scriu această carte a fost incredibil de greu, dar a fost ca o vindecare. Speranța mea e ca voi să înțelegeți ceva despre mine, dar și despre tăria spiritului omenesc”, a transmis Mariah Carey.

View this post on Instagram

📖 Delivered! “I have learned that beauty has to flourish in the light” 🦋

A post shared by Mariah Carey (@mariahcarey) on

Mariah Carey are 50 de ani și este mama a doi gemeni, Monroe și Moroccan și a fost recompensată de-a lungul carierei ei muzicale de 30 de ani cu cinci Premii Grammy și a vândut peste 200 de milioane de discuri în întreaga lume.

Mariah Carey s-a căsătorit în 1993 cu Tommy Mottola, producătorul muzical care i-a clădit și i-a lansat cariera artistică, de care a divorțat patru ani mai târziu. În 2008, Mariah Carey s-a căsătorit cu rapperul Nick Cannon, iar în 2014, cei doi înaintau actele de divorț.

Foto: Hepta

Categorii Lifestyle