Maria Andreea: “Macar o data in viata, avem nevoie sa traim o dragoste imperiala”

Cântăreața Maria Andreea, cunoscută ca Reina, a lansat zilele trecute cel mai nou videoclip.

Piesa “Imperial” a fost scrisă de Maria Andreea, care vorbește spaniolă de la 10 ani, iar muzica semnată Alexandru Unc și Silviu Păduraru.

Videoclipul a fost filmat în două locații speciale care te introduc într-o atmosferă imperială, exact asa cum si-a dorit artista.

Andrei Mangra, partenerul artistei din videoclip este coregraf si dansator cunoscut pentru showurile “Uite cine danseaza”, ce a avut loc pe ProTV sau “Dancing with the stars” din Belgia. Partea cu dansul nu a fost deloc intamplatoare. Maria Andreea a fost in adolescenta dansatoare si coregrafa si a practicat mai multe stiluri de dans.

In videoclipul regizat de Alexandru Andries, artista a purtat mai multe tinute senzuale, toate purtand semnatura Loredanei Ciangau: “Ce eu visez sau desenez, Loredana creeaza. Mi-am dorit mult sa am niste tinute speciale, ca pentru o artista latino, i-am aratat Loredanei ideile mele, si ea le-a pus in practica”.

Cunoscuta fana a Thaliei, Maria Andreea si-a accesorizat tinutele cu cercei din colectia ei de anul acesta lansata pentru lanturile de magazine americane “Macy’s”.

Videoclipul Imperial este facut in pasi de dans, cu multa senzualitate si pasiune latino. Exact asa cum este si artista Maria Andreea sau Reina cum ii spun fanii.

Maria – Andreea Vârlan s-a născut în Suceava, însă pentru a-şi putea continua şi dezvolta pasiunea pentru muzică s-a mutat în Bucureşti, imediat după absolvirea facultăţii de Drept, din Cluj-Napoca. Până la vârsta de 32 de ani, Andreea a compus şi a înregistrat 16 piese dintre care pentru cinci dintre ele a filmat şi videoclipuri.

De-a lungul carierei, Maria Andreea i-a avut ca mentori pe Valy Cosug şi pe Ilie Micolov, de la care a învăţat secretele muzicii. Cântăreața Maria Andreea a devenit cunoscută în urma colaborărilor pe care le-a avut cu Adrian Ordean la piesele “Come be with me” și “Like heaven”, dar si datorita piesei “Inside my dream” realizata in primul studio din Statele Unite unde inregistra Eminem la inceput.

Maria Andreea se poate lauda si cu un interviu luat in calitate de jurnalista in exclusivitate pentru Romania artistei Lara Fabian, dar si cu faptul ca le-a cunoscut personal pe Thalia, Natalia Oreiro, Karol G, Tini Stoessel sau Anahi.

Artista promite mai multe surprize anul acesta, pentru ca, dupa cum a declarat chiar ea, este fascinata de muzica latino si isi doreste sa transmita multa energie si pasiune prin tot ce canta.

Categorii Lifestyle