Margot Robbie își vinde casa din Los Angeles pentru 3,5 milioane de dolari

casa margot robbie

Margot Robbie, actrița de origine australiană nominalizată de două ori la Oscar și de patru ori la Globurile de Aur, a decis să-și vândă locuința cu un etaj din Los Angeles, pentru aproape 3,5 milioane de dolari, după ce a achiziționat-o în urmă cu patru ani, pentru 2,7 milioane de dolari.

Casa vedetei e amplasată într-o zonă exclusivistă, din apropierea parcului Hancock din Los Angeles și are patru dormitoare, cinci băi, living și dining și o casă de oaspeți lângă piscină.

casa margot robbie

Margot Robbie (30 de ani) locuiește alături de soțul ei, Tom Ackerley, într-o vilă din Venice Beach, cumpărată în urmă cu câțiva ani, pentru 5 milioane de dolari.

casa margot robbie

Reședința secundară pe care Margot Robbie o scoate la vânzare beneficiază și de un spațiu generos la exterior și se află într-o comunitate păzită. La parter, se află sufrageriile și spațiile de luat masa, holurile și terasele, plus un dormitor, iar camerele de zi sunt dotate cu șeminee de marmură. Pardoselile sunt din parchet de stejar, iar restul amenajărilor interioare poartă semnătură de designer.

Casa lui Margot Robbie mai dispune și de o pivniță pentru vinuri, dar și de o încăpere pentru animalele de companie. Dormitorul matrimonial are baie propie, din marmură, un dressing walk-in și un balcon, iar dormitoarele de oaspeți dispun, de asemenea, de băi proprii.

În curte se află piscina (cu bar) și un spa, precum și casa de oaspeți, dotată complet.

Foto: Hepta, Realtor

Categorii Lifestyle