Mannequin Challenge: un nou fenomen devenit viral

fotorcreated

ALS Ice Bucket Challenge, Harlem Shake şi acum… Mannequin Challenge: din când în când, provocările din social media tind să o ia puţin razna. Sigur, unele schimbă lucruri, cum este campania Ice Bucket Challenge, care a finanţat un studiu despre scleroză laterală amiotrofică, cercetătorii reușind să identifice astfel o genă responsabilă parțial pentru această boală, gena NEK1.

Altele, însă, rămân doar la stadiul de momente haioase, iar Mannequin Challenge este poate cel mai bun exemplu. Despre ce e vorba mai exact în această provocare? În momentul în care începe înregistrarea, toate personajele filmate trebuie să „îngheţe” timp de câteva secunde în cele mai ciudate poziţii.

Toată nebunia a pornit în urmă cu doar câteva săptămâni de la filmuleţul unor elevi de liceu din Florida, care a devenit rapid viral. Iar acum, toate vedetele au început să facă propriile versiuni de Mannequin Challenge.

Beyoncé, Adele şi chiar Hillary Clinton au intrat deja în joc, aşa că iată ce a ieşit! #MannequinChallenge

🎈🎉🎂

Un clip video postat de kellyrowland (@kellyrowland) pe

Mannequin challenge

Un clip video postat de @adele pe

Hillary Clinton a acceptat provocarea alături de Bon Jovi, dar clipul nu a ajutat-o să câştige alegerile în faţa lui Donald Trump.

Foto: hepta.ro

Categorii Lifestyle