Manifest pentru dorinţe îndeplinite (P)

andreea l oreal

Vine o vreme când facem un bilanţ al vieţii noastre. O zi în care punem în balanţă realizările noastre, dar şi dorinţele la care am renunţat. Şi chiar dacă meritele ne sunt recunoscute şi apreciate, în sufletul nostru, tânjim tocmai după acel vis pe care nu l-am dus niciodată la îndeplinire. Acel vis pe care l-am amânat, pretextând că momentan nu avem timp. Sau poate acela care ne-a dat fiori pe şira spinării, şi de teamă l-am abandonat.

Indiferent de scuzele pe care le invocăm pentru a ne justifica, un lucru e sigur: noi suntem singurele care ne putem duce unde ne dorim să ajungem. Doar de noi depinde, dacă dorinţele ni se materializează sau nu se îndeplinesc niciodată. Aşadar, dacă nu suntem dispuse să muncim îndeajuns de mult, dacă avem mereu alte priorităţi, hai să nu avem aşteptări nerealiste şi nici să nu îi blamăm pe cei din jur. Suntem singurele responsabile.

Sunt multe exemple de femei în jurul nostru, care ne inspiră tocmai prin reuşitele lor. Femei, care au reuşit în domenii pe care şi noi am fi dorit să le cucerim, dar n-am fost dispuse să mergem până la capăt.  Şi pe cât de captivante le sunt poveştile, pe atât de hipnotic e efectul pe care îl au asupra noastră când le urmărim.  Le găsim interesante, spumoase şi pline de viaţă. Dar la o analiză mai atentă, descoperim că au în comun un farmec aparte, pe care nu  îl au decât cele, care au reuşit în ce şi-au propus. Au o frumuseţe unică, sprijinită pe suma tuturor trăirilor şi emoţiilor lor. În plus, deşi sunt extrem de ocupate, găsesc întotdeauna timp pentru a se îngiji. Din respect pentru sine. La urma urmei, frumuseţea vine fără îndoială din interior, dar se desăvârşeşte la exterior.

Şi pentru că L’Oréal Paris a încurajat întotdeauna evoluţia şi dezvoltarea personală a femeilor, cărora li se adrează, în martie, ne-a pregătit o campanie de impact, pe care o puteţi descoperi aici (http://www.pentrucamerit.lorealparis.ro/). Din dorinţa de a ne inspira, proiectul scoate la iveală mici detalii care fac diferenţa  atunci când vrem să ne îndeplinim o dorinţă. Camelia Şucu, Andreea Esca şi Inna, ambasadoarele campaniei sunt cel mai bun exemplu că respectul, încrederea în propria persoană, echilibrul şi entuziasmul sunt calea către succes. Dar şi către frumuseţe.